Suflet potrójny imbirowy to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Z miłości do imbiru: potrójny koktajl imbirowo-buraczany, Suflet Marchewkowo-Imbirowy, oraz Ciasteczka Potrójnie Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 6-lub 8-filiżanka suflet
3
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. masło danie suflet. Dno i boki naczynia posmarować masłem, a następnie posmarować 3 łyżkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W rondlu średnio ciężkim roztopić 6 łyżek masła na średnim ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Ubić mąkę i gotować przez 1 minutę. Stopniowo ubijaj mleko, śmietanę i zmielony imbir. Gotować, ubijając stale, aż będą gęste i gładkie, około 2 minut.
W mikserze stojącym wyposażonym w końcówkę trzepaczki ubijamy białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż mieszanina uformuje sztywne szczyty, około 2 minut. Za pomocą dużej szpatułki złóż mieszaninę białka jaja do mieszaniny mleka.