Suflet Marii Estrelli Rabat
Suflet Mariana Estrelli Rabat jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. Jeśli masz grand marnier, krem z kamienia nazębnego, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kurczak Tia Maria, Karczochy Marii, oraz Krwawa Maria Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 9-na-13-calowe szklane naczynie do pieczenia. W czystej misce ubij białka z kremem tatarskim, aż białka zaczną sztywnieć.
Dodaj 1/4 szklanki plus 2 łyżki cukru cukierniczego i kontynuuj ubijanie, aż białka utrzymają sztywne szczyty i staną się błyszczące.
W osobnej misce ubij żółtka z pozostałym 1/4 szklanki cukru cukierniczego, aż będą lekkie i spienione, około 3 minut. Zamieszaj w Grand Marnier i odstaw na bok.
Białka delikatnie rozprowadzić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Wlać mieszaninę żółtkową na białka, pozostawiając 1-calową granicę dookoła.
Piec w piekarniku przez 7 do 10 minut, lub aż białka i żółtka są po prostu zestaw.