Suflet Limonkowy
Suflet wapienny wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier puder, budyń waniliowy, cienko pokrojoną limonkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Suflet Limonkowy, Suflet Limonkowy, oraz Suflet Limonkowy Z Orzechami Pekan Streusel.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spray 4 (6-uncja) ramekins z masłem o Smaku gotowania sprayu. Lekko posmarować wnętrze ramekinów cukrem; odstawić.
W małej misce wymieszaj twaróg limonkowy i budyń waniliowy. Odstawić.
Białka umieścić w średniej misce. Użyj miksera elektrycznego, aby ubić białka do sztywnych, ale nie suchych szczytów.
1/4 białka wymieszać w misce z mieszaniną limonki. Wymieszać łyżką na misce z białek i delikatnie złożyć razem, aż tylko połączone.
Podziel się między ramekinów.
Umieścić na blasze do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut lub aż wzrośnie i złoty kolor.
Podawać od razu posypane cukrem pudrem i połową plastra limonki.