Suflet grzybowy Make-ahead
Make-ahead mushroom soufflés to przystawka, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka crème fraîche, szczypiorku, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 111 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Make-Ahead Grzybowa Pomidorowa Zupa Chlebowa, Zupa Miso z trawy cytrynowej z pierożkami grzybowymi, oraz Powolne gotowanie Make-Ahead Kiełbasa z grzybami jajecznica.
Instrukcje
Pieczarki podsmażamy na maśle przez około 3 min, następnie zdejmujemy z ognia i rezerwujemy dobrą łyżkę.
Dodaj mąkę do reszty, następnie zmiksuj mleko i wróć do ognia, cały czas mieszając, aby uzyskać gęsty sos. Ser wymieszać, doprawić do smaku, a następnie pozostawić do ostygnięcia.
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Masło 8 x 150ml suflety i podstawy wyłożyć papierem do pieczenia. Żółtka wymieszać z budyniem, następnie ubić białka na sztywno, a następnie dokładnie złożyć. Łyżka do sufletów i piec w blaszce, do połowy wypełnionej zimną wodą, przez 15 minut, aż powstanie i złocisty. Pozostawić do ostygnięcia (będą tonąć, ale są przeznaczone do). Możesz zrobić suflety do tego etapu do 2 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Gdy będziesz gotowy do podania, wyjmij suflet z potraw, zdejmij papier do podszewki, a następnie połóż je na blasze wyłożonej małymi kwadratami papieru do pieczenia. Udekorować każdy suflet 1 łyżeczką crme frache i odrobiną sera, a następnie rozsypać pieczarki.
Piec w temperaturze 190C / wentylator 170C / gaz 5 przez 10-15 minut, aż lekko wzrośnie i ogrzeje.
Posypać szczypiorkiem i podawać.