Sufganiyot Z Nadzieniem Orzechowym

Sufganiyot Z Nadzieniem Orzechowym
Orzechami laskowymi Spread-Filled Sufganiyot może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, ciepłe mleko, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Z Orzechami Laskowymi, babeczki z otrębami z dżemem, oraz Nadziewane Owocami Francuskie Tosty Z Orzechów Laskowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce elektrycznego miksera stojącego, umieść drożdże, ciepłe mleko i stopione masło; dobrze wymieszać łyżką, aż drożdże się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj 1 szklankę mąki, cukier granulowany, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, wanilię i 2 jajka do mieszaniny drożdży. Przy mocowaniu łopatek mieszaj z małą prędkością, aż do dobrego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
SólSól
3
Zastąp mocowanie wiosła za pomocą haka do ciasta; dodaj pozostałą mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Mieszaj na małej prędkości, aż ciasto się połączy, a następnie na średniej prędkości, aż ciasto będzie gładkie, elastyczne i ściągnie się czysto z boków miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Spryskaj dużą miskę sprayem do gotowania. Uformuj ciasto w kulkę; umieść w misce. Przykryć folią i przechowywać w lodówce około 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wyjąć ciasto z lodówki i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, około 1 godziny. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 do 1/2 cala. Za pomocą 2-calowego okrągłego foremki do ciastek lub małego szklanego soku Wytnij 16 okręgów, przyciskając razem i w razie potrzeby przerzucając resztki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
SokSok
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
7
Linia cookie arkusz z gotowania pergamin papieru. Na środku 8 kółek, łyżka 1/2 łyżeczki orzechów laskowych rozprowadzić; lekko pędzla ubitego jajka wokół krawędzi kółek. Top z pozostałych kółek, lekko dociskając krawędzie razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
Pliki CookiePliki Cookie
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Umieścić sufganiots na arkuszu cookie; przykryć folią i pozostawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
W głębokiej frytkownicy lub 3-quart ciężki rondel, podgrzać 2 do 3 cali oleju do 191°. Sufganoits smażyć, 3 lub 4 na raz (nie przeludnić), w gorącym oleju 1 do 2 minut z każdej strony lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Spuścić na stojaku chłodzącym umieszczonym nad arkuszem ciastek lub ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
11
W dużej misce, umieścić cukier puder; sufganiots roll w cukrze pudrze; ostudzić co najmniej 15 minut. Przed podaniem ponownie wlać cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn