Orzechami laskowymi Spread-Filled Sufganiyot może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, ciepłe mleko, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Z Orzechami Laskowymi, babeczki z otrębami z dżemem, oraz Nadziewane Owocami Francuskie Tosty Z Orzechów Laskowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce elektrycznego miksera stojącego, umieść drożdże, ciepłe mleko i stopione masło; dobrze wymieszać łyżką, aż drożdże się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Drożdże
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj 1 szklankę mąki, cukier granulowany, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, wanilię i 2 jajka do mieszaniny drożdży. Przy mocowaniu łopatek mieszaj z małą prędkością, aż do dobrego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Cynamon
Wanilia
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Drożdże
Jajko
Sól
3
Zastąp mocowanie wiosła za pomocą haka do ciasta; dodaj pozostałą mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
4
Mieszaj na małej prędkości, aż ciasto się połączy, a następnie na średniej prędkości, aż ciasto będzie gładkie, elastyczne i ściągnie się czysto z boków miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Spryskaj dużą miskę sprayem do gotowania. Uformuj ciasto w kulkę; umieść w misce. Przykryć folią i przechowywać w lodówce około 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ciasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wyjąć ciasto z lodówki i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, około 1 godziny. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 do 1/2 cala. Za pomocą 2-calowego okrągłego foremki do ciastek lub małego szklanego soku Wytnij 16 okręgów, przyciskając razem i w razie potrzeby przerzucając resztki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Ciasto
Sok
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do Ciastek
7
Linia cookie arkusz z gotowania pergamin papieru. Na środku 8 kółek, łyżka 1/2 łyżeczki orzechów laskowych rozprowadzić; lekko pędzla ubitego jajka wokół krawędzi kółek. Top z pozostałych kółek, lekko dociskając krawędzie razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów Laskowych
Pliki Cookie
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
8
Umieścić sufganiots na arkuszu cookie; przykryć folią i pozostawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Foliowa
9
W głębokiej frytkownicy lub 3-quart ciężki rondel, podgrzać 2 do 3 cali oleju do 191°. Sufganoits smażyć, 3 lub 4 na raz (nie przeludnić), w gorącym oleju 1 do 2 minut z każdej strony lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Frytkownica
Patelnia Z Sosem
10
Spuścić na stojaku chłodzącym umieszczonym nad arkuszem ciastek lub ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Stojak Na Druty
Ręczniki Papierowe
11
W dużej misce, umieścić cukier puder; sufganiots roll w cukrze pudrze; ostudzić co najmniej 15 minut. Przed podaniem ponownie wlać cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona