Sudado o Sudao de Huevo (kolumbijski gulasz jajeczny)

Sudado o Sudao de Huevo (kolumbijski gulasz jajeczny) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 24g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 154 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz proszek achiote, marchew, kminek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sudado de Pescado (kolumbijski gulasz rybny), Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res), oraz Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni z sosem rozgrzej olej roślinny na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, szalotki i papryka i smażyć, aż cebula są przezroczyste, o 3 protokół. Następnie dodać pomidory, czosnek, sól i mielony pieprz i smażyć przez 5 Więcej minut.
Dodaj bulion, ziemniaki, marchew, sazon Goya i kminek w proszku. Przykryć i gotować przez 25 minut, od czasu do czasu mieszając. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Jajka rozbić, po jednym na raz, i umieścić na sosie, rozstaw równomiernie od siebie i gotować przez dodatkowe 5 do 8 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.udekoruj kolendrą.
Podawać z białym ryżem na boku.