Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy)
Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, scallion, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res), Sudado o Sudao de Huevo (kolumbijski gulasz jajeczny), oraz Sudado de Pescado (kolumbijski gulasz rybny) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzej olej roślinny na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć, aż cebula są przezroczyste, o 3 protokół. Następnie dodać pomidory, szalotki, czosnek, sól i mielony pieprz i smażyć przez 5 Więcej minut.
Dodać wieprzowinę, wodę, sazon goya i kminek w proszku. Zmniejszyć ogień do średnio niskiej pokrywy i gotować przez 25 do 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ziemniaki, yuca, marchew i kolendra i gotować przez dodatkowe 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.