Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy)

Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy)
Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, scallion, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res), Sudado o Sudao de Huevo (kolumbijski gulasz jajeczny), oraz Sudado de Pescado (kolumbijski gulasz rybny) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku rozgrzej olej roślinny na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj cebulę i smażyć, aż cebula są przezroczyste, o 3 protokół. Następnie dodać pomidory, szalotki, czosnek, sól i mielony pieprz i smażyć przez 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać wieprzowinę, wodę, sazon goya i kminek w proszku. Zmniejszyć ogień do średnio niskiej pokrywy i gotować przez 25 do 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek MielonyKminek Mielony
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Dodać ziemniaki, yuca, marchew i kolendra i gotować przez dodatkowe 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
ManiokManiok
5
Podawać na białym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn