Suche Żebra Rub
Suche żebra Rub mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Jeśli masz żeberka wieprzowe, mieloną szałwię, pieprz cytrynowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, oraz Dan ' s Baby Back Ribers - możesz zrobić smaczne żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszaj szałwię, pieprz cytrynowy, rozmaryn, czosnek w proszku, tymianek i czarny pieprz w małej misce. Rozetrzyj mieszaninę na żeberka. Ułóż żeberka na dużej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku do bardzo miękkiego, około 2 godzin.