Strudle Wiśniowe

Strudle Wiśniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj strudli z wiśni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka phyllo, skrobia kukurydziana, cukier granulowany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Strudle Wiśniowe, Łatwe Strudle Wiśniowe, oraz Kwaśna śmietana Cherry Coffee cake – możesz zrobić ten cherry coffeecake we własnej kuchni, a co najlepsze jest to łatwe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś wiśnie (z dowolnymi sokami), 3/4 szklanki cukru i skrobię kukurydzianą do wrzenia w 2 1/2 do 3 kwarty ciężkiego rondla, mieszając od czasu do czasu, następnie gotuj na wolnym ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Przelać nadzienie do miski i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podczas gdy nadzienie wiśniowe chłodzi się, Ułóż 3 arkusze filo w 1 warstwie na powierzchni roboczej i pozostaw do wyschnięcia 15 minut. Utrzymując 12 pozostałych arkuszy ułożonych w stos, podziel na pół, a następnie ułóż połówki. Przykryj stos kawałkiem folii i zwilżonym ręcznikiem kuchennym. Drobno pokruszyć 3 suszone arkusze phyllo do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Ułóż 1 kawałek filo na powierzchni roboczej krótkim bokiem najbliżej Ciebie (pozostaw pozostałe arkusze pokryte) i posmaruj masłem. Top z 3 więcej kawałki filo, szczotkowanie każdy z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
6
Posypać 2 łyżki pokruszone phyllo nad dolną trzecią phyllo maślane, pozostawiając 2-calowy granicy wzdłuż dołu i boków, a następnie góry z zaokrąglonym 1/3 napełniania filiżanki. Fold dolnej krawędzi phyllo się nad nadzieniem i złożyć po bokach, aby całkowicie zamknąć wypełnienie, a następnie zwinąć phyllo tworząc strudel, o 4 1/2 przez 2 1/2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Przenieść, szew stronie w dół, do maślanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Wierzch posmarować masłem, posypać lekko 1/4 łyżeczki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
9
Wytnij 2 (1-calowe) otwory wentylacyjne po przekątnej w górnej części strudla, w odległości około 1 1/2 cala, za pomocą noża do parkowania. Zrób 5 więcej strudli w ten sam sposób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Piec strudele w środku piekarnika, aż złoty kolor i chrupiące, 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Przenieść do stojaka i ostudzić 30 minut.
12
* Użyliśmy wiśni IFQ (indywidualnie szybko mrożonych) z sadów Friske (231-599-2604), w Charlevoix, Michigan.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1
* Strudle można piec 2 godziny wcześniej i przechowywać na stojaku w temperaturze pokojowej.* Nadzienie wiśniowe można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn