Strudel Grzybowy
Strudel grzybowy wymaga około 25 godzin od początku do końca. Ten przepis służy 32. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gęsi tłuszcz, wino, Filo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Strudel Grzybowy, Strudel Grzybowy, oraz Strudel Grzybowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Borcini moczyć we wrzącej gorącej wodzie w małej misce, aż zmiękną, o 10 protokół. Wyciągnij porcini i wyciśnij nadmiar płynu z powrotem do miski. Dokładnie spłucz porcini, aby usunąć wszelkie zanieczyszczenia. Odcedzić moczenie płynu przez sito wyłożone zwilżonym ręcznikiem papierowym do innej miski i rezerwy.
Porcini Pulse i białe grzyby w robocie kuchennym, aż drobno posiekane (ale nie mielone).
Szalotki gotować na maśle w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż zacznie mięknąć, o 1 minutę.
Dodaj grzyby, zarezerwowany płyn do namaczania, wino, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż płyn odparuje, około 8 minut. Wymieszać natkę pietruszki, następnie rozprowadzić nadzienie na talerzu i schłodzić, odsłonięte, aż ostygnie, około 10 minut.
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku.
Podczas wypełniania dreszczy, umieścić stos arkuszy phyllo na powierzchni roboczej i przeciąć na pół w poprzek, a następnie połówki stos i przykryć folią.
Usuń 1 arkusz filo ze stosu (pozostaw pozostałe arkusze przykryte) i ułóż długim bokiem, a następnie lekko posmaruj tłuszczem z kaczki. Top z innym arkuszem phyllo i pędzla z tłuszczu.
Rozłóż około jednej czwartej nadzienia grzybowego w wąskim pasie wzdłuż krawędzi najbliższej do 1/4 cala od każdego końca, a następnie zwinąć filo szczelnie wokół nadzienia, pozostawiając końce otwarte.
Przenieść rolki, szew stronie w dół, do blachy do pieczenia i zrobić 3 więcej rolek w ten sam sposób, przeniesienie do blachy do pieczenia.
Piec na złoty kolor, 12 do 14 protokół. Ostudzić lekko na blasze do pieczenia na stojaku, a następnie szczotkować długość każdej rolki bardzo cienką linią oleju truflowego (jeśli używasz) końcówką wacika. Delikatnie pokrój każdą rolkę w poprzek na 8 kawałków ząbkowanym nożem.
Strudel podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
* Nadzienie grzybowe można wykonać 2 dni wcześniej i schłodzić (przykryć raz ostygnie).* Strudle mogą być montowane (ale nie pieczone) 1 dzień wcześniej i schłodzone lub 2 tygodnie wcześniej i zamrożone, dobrze owinięte w folię.
Piec (nie rozmrażać) w nagrzanym piekarniku 177° 20 minut.