Stroganoff Wieprzowy
Wieprzowina Stroganoff jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 140 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, cebulę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Stroganoff Wieprzowy, Stroganoff Wieprzowy, oraz Stroganoff wieprzowy.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Kotlety gotować, aż dobrze rumiane z obu stron.
Zdjąć kotlety i odstawić na bok.
Dodaj cebulę i grzyby na patelni i gotować do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Powrót kotlety na patelni.
Dodać wodę, musztardę i sól. Podnieść ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Kotlety wyjąć na ciepły talerz. Do patelni dodać śmietanę i podgrzać (nie gotować).
Polać sosem kotlety wieprzowe.
Udekorować natką pietruszki i podawać.