Stroganoff Pomidorowo-Warzywny
Stroganoff pomidorowo-warzywny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 20g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Mieszanka kawałków brokułów, mielona wołowina, klasyczna zupa pomidorowa z bazylią warzywną i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i warzywa Stroganoff-Topped ziemniaki, Śródziemnomorski Stroganoff warzywny z Ricottanem i parmezanem, oraz Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Wymieszać, fasolę, gorącą wodę, mleko i zupę.
Podgrzać do wrzenia. Wymieszać z niegotowanym makaronem.
Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 15 minut, mieszając od czasu do czasu.