Stovetop Cheddar Mac and Cheese With Peppadew Peppers
Stovetop Cheddar Mac and Cheese With Peppadew Peppers to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 567 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko, pieczoną paprykę, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hummus + Papryka Peppadew, Papryka peppadew nadziewana tuńczykiem, oraz PAPRYKA PEPPADEW NADZIEWANA TUŃCZYKIEM dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średnim ogniu w średniej doniczce. Kiedy to mieni się, dodać czosnek i smażyć do miękkości, mieszając często tak, że nie pali się, 3 do 4 minut w sumie.
Dodać paprykę, ugotowany makaron i masło i niech masło stopić.
Dodaj Merkts, mieszając, aż się rozpuści i tworzy luźny, serowy SOS.
Dodaj rozdrobniony cheddar i mleko i nadal mieszając, aż dojdzie do siebie jako odpowiednio grube, tandetne danie. Doprawić około 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Wymieszać, aby połączyć i podawać natychmiast.