Stosy Sałatek Ziemniaczanych

Stosy Sałatek Ziemniaczanych
Stosy sałatek ziemniaczanych mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 170 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz szczypiorek, sól koszerna, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stosy sałatek ziemniaczanych BLT na # SundaySupper, Stosy steków i ziemniaków, oraz Stosy Ziemniaków Asiago dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nie obrane ziemniaki i jajka umieść w osobnych średnich rondelkach z wodą do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
JajkoJajko
2
Dodaj 1 łyżeczkę. sól do ziemniaków. Przykryć Patelnie, doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień; gotować jajka na wolnym ogniu przez 10 minut i gotować ziemniaki, aż po prostu miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
JajkoJajko
SólSól
3
Odcedzić Patelnie, następnie napełnić zimną wodą, aby schłodzić ziemniaki i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
JajkoJajko
4
Jajka obrać i pokroić w poprzek około 1/4 cala. gruby. Ziemniaki pokroić w poprzek tylko trochę grubsze. Zachowaj końcówki jajek i ziemniaków do innego użycia i odłóż pozostałe jajka na bok. Ziemniaki wyłożyć na patelnię i obustronnie posmarować olejem. Rozgrzej grill do średniej (350 do 450).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
5
Wymieszać majonez, ogórek kiszony, płyn marynowany, cebula, musztarda, 1 łyżeczka. każdy szczypiorek i koperek, 1/4 łyżeczki. pieprz i cukier w misce do zmiksowania. Schłodzić opatrunek do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
CebulaCebula
CukierCukier
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Grilluj ziemniaki, aż rumiane i chrupiące, obracając raz szczypcami, 7 do 9 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
7
Przełożyć na duży talerz i ostudzić do temperatury pokojowej.
8
Top każdy ziemniak z około 1/2 łyżeczki. dressing, następnie kawałek jajka i trochę więcej dressingu. Zachowaj resztki opatrunku do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
JajkoJajko
9
Ziemniaki posypać posiekanymi ziołami, następnie solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
ZiołaZioła
10
Dodać do przodu: przez krok 3, schłodzone oddzielnie, do 1 dnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn