Crown Lamb Rack z Zielonym ziołem kuskus może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 4,42 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 687 kalorii. Mieszanka soli i pieprzu, odtłuszczony bulion z kurczaka, orzeszki piniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stelaż Jagnięcy Z Ziołową Skórką, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy.
Instrukcje
1
Opłukać pieczeń jagnięcina, pat suche, i ustawić na metalowym stojaku w płytkiej patelni (co najmniej 10 w. kwadrat).
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wymieszać mielony kminek i 1/2 łyżeczki każdej soli i pieprzu; wcierać na pieczeń, wewnątrz i na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Kminek Mielony
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Piec jagnięcinę w 450 regularne lub Piec konwekcyjny, aż termometr włożony poziomo przez pieczenie w środku najgrubszej części czyta 145 do 150 na rzadkie, 35 do 40 minut, lub 155 na średnio rzadkie, 40 do 45 minut. Jeśli końcówki kości zaczną się palić, przykryj je folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
4
Tymczasem, na patelni 10-do 12-cala na średnim ogniu, wstrząsnąć orzechów piniowych często aż lekko rumiane, o 3 protokół; wlać do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Do patelni, dodać cebulę i kiełbaski; mieszać często na dużym ogniu, łamanie mięsa na małe kawałki, aż lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodać bulion i przykryć; podczas gotowania wymieszać z groszkiem i przykryć. Po ponownym zagotowaniu wymieszać kuskus, przykryć i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Odstawić w ciepłe miejsce 10 do 20 minut.
8
Jako pieczenie jagnięce, w robocie kuchennym lub nożem, drobno posiekaj pietruszkę, miętę i koperek (lub pokrusz suszone zioła) i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zioła Suszone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Groch łuskany, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1 żółty Owocowy Roll-up
9
Przenieść pieczeń na talerz; utrzymanie go w cieple, niech reszta 5 do 10 minut. Wymieszać mieszaninę ziół w gorący kuskus; wypełnić środek pieczenia z częścią kuskusu i łyżką pozostałą wokół mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Posypać kuskus orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
11
Jagnięcinę pokroić między żeberka i podawać kotlety z kuskusem.