Stojak jagnięcy Crown z Zielonym ziołem kuskus
Crown Lamb Rack z Zielonym ziołem kuskus może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 4,42 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 687 kalorii. Mieszanka soli i pieprzu, odtłuszczony bulion z kurczaka, orzeszki piniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stelaż Jagnięcy Z Ziołową Skórką, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy.
Instrukcje
Opłukać pieczeń jagnięcina, pat suche, i ustawić na metalowym stojaku w płytkiej patelni (co najmniej 10 w. kwadrat).
Wymieszać mielony kminek i 1/2 łyżeczki każdej soli i pieprzu; wcierać na pieczeń, wewnątrz i na zewnątrz.
Piec jagnięcinę w 450 regularne lub Piec konwekcyjny, aż termometr włożony poziomo przez pieczenie w środku najgrubszej części czyta 145 do 150 na rzadkie, 35 do 40 minut, lub 155 na średnio rzadkie, 40 do 45 minut. Jeśli końcówki kości zaczną się palić, przykryj je folią.
Tymczasem, na patelni 10-do 12-cala na średnim ogniu, wstrząsnąć orzechów piniowych często aż lekko rumiane, o 3 protokół; wlać do małej miseczki.
Do patelni, dodać cebulę i kiełbaski; mieszać często na dużym ogniu, łamanie mięsa na małe kawałki, aż lekko rumiane, o 10 protokół.
Dodać bulion i przykryć; podczas gotowania wymieszać z groszkiem i przykryć. Po ponownym zagotowaniu wymieszać kuskus, przykryć i zdjąć z ognia.
Odstawić w ciepłe miejsce 10 do 20 minut.
Jako pieczenie jagnięce, w robocie kuchennym lub nożem, drobno posiekaj pietruszkę, miętę i koperek (lub pokrusz suszone zioła) i wymieszaj.
Przenieść pieczeń na talerz; utrzymanie go w cieple, niech reszta 5 do 10 minut. Wymieszać mieszaninę ziół w gorący kuskus; wypełnić środek pieczenia z częścią kuskusu i łyżką pozostałą wokół mięsa.
Posypać kuskus orzeszkami pinii.
Jagnięcinę pokroić między żeberka i podawać kotlety z kuskusem.
Dodaj więcej soli i pieprzu do smaku.