Stir-Fry wołowe ze świeżym i marynowanym imbirem

Smażenie wołowiny ze świeżym i marynowanym imbirem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 348 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka sherry, stek z polędwicy, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stir-Fry wołowe ze świeżym i marynowanym imbirem, Smażona wołowina z ananasem i marynowanym imbirem, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, whisk sherry z sosem sojowym i skrobi kukurydzianej.
Dodaj stek i włączyć płaszcz z marynaty.
W małej misce, ubić bulion z kurczaka z sherry, sos ostrygowy, sos hoisin, chile-sos czosnkowy i skrobi kukurydzianej.
Wyjąć wołowinę z marynaty; wyrzucić marynatę.
Rozgrzać wok lub duża patelnia, aż bardzo gorąco.
Dodać 2 łyżki oleju roślinnego i podgrzać, aż się połysk.
Dodać stek i stir-smażyć na dużym ogniu, aż rumiane i gotowane do średnich, o 1 minutę.
Przełożyć stek na talerz.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju roślinnego do woka.
Dodaj świeży imbir i szalotki i smażyć na dużym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund. Powrót stek do woka i dodać marynowany imbir i sos. Smażyć, aż sos zgęstnieje, około 10 sekund.
Przełożyć stek do misek i podawać.