Stelaż żeber
Stelaż żeber jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kopru chwastów, czosnek w proszku, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Miód glazurowany Regał żeberek wieprzowych, Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, oraz Dan ' s Baby Back Ribers - możesz zrobić smaczne żeberka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Doprawić żeberka solą i pieprzem i umieścić na patelni, która jest nieco większa niż stojak. W średniej misce wymieszać razem kiszoną kapustę, cebulę i koperek; rozprowadzić na górze żeber i umieścić wokół nich na patelni.
Piec przez 3 do 4 godzin w nagrzanym piekarniku, aż mięso żeberka łatwo oderwie się od kości.