Stelaż z jagnięciną z pistacjową Tapenadą

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Zapiekany stelaż jagnięcy z pistacjową Tapenadą może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 3. Na $7.95 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 112g tłuszczu, oraz w sumie 1204 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pistacje, świeżo natkę pietruszki, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Stelaż z jagnięciną z pistacjową Tapenadą, Pistacjowo-inkrustowany Stojak jagnięcy, oraz Regał z jagnięciną wędzony pistacjowy.
Instrukcje
Aby tapenade pistacjowe: w robocie połączyć pistacje, oliwki, kapary, czosnek, zioła i puree. Podczas pracy maszyny powoli skropić oliwą z oliwek, aż mieszanina stanie się pastą.
Dodać skórkę i pulsować jeszcze 1 raz, w razie potrzeby skropić więcej oleju. Rezerwować do momentu użycia.
Usuń 2 żebra z 8 żeber rack, aby uczynić go 6-żebrowym rack. Licząc z obu końców usuwamy 2 i 7 kość. Stworzy to 6 nawet kotlety, które są grubsze niż normalny kotlet jagnięcy.
Pokroić 6 nawet kotlety i obficie doprawić solą i pozostawić na 10 do 15 minut przed gotowaniem.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Obficie posmarować dużą patelnię saute oliwą z oliwek i doprowadzić do średnio wysokiego ciepła. Gdy olej jest gorący, ale nie palenie, dodać kotlety jagnięce i gotować przez około 2 protokół z każdej strony do brązowego. Jeśli patelnia zacznie palić, obniż ciepło. Kotlety powinny być pięknie karmelizowane po obu stronach.
Kotlety wyjąć na patelnię i obficie posmarować pistacjową tapenadą.
Umieścić w nagrzanym piekarniku i gotować kolejne 4 do 5 minut na średnio rzadkie.
Wyjmij kotlety z piekarnika i pozostaw na co najmniej 5 minut przed podaniem.