Stelaż Dziczyzny Nadziewanej Pekanami, Porzeczkami, Kiełbasą I Gruszkami

Stelaż Dziczyzny Nadziewanej Pekanami, Porzeczkami, Kiełbasą I Gruszkami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Stojak dziczyzny Nadziewane Pekan, porzeczki, kiełbasa, i gruszki spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $9.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 610 kalorii. Mieszanka cebuli, dziczyzny, kiełbasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 53 minuty. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Stelaż dziczyzny nadziewanej pekanami, porzeczkami, kiełbasą i gruszkami, Faszerowane Acorn Squash z Quinoa, gruszki, i pekan, oraz Pieczone słodkie ziemniaki nadziewane żurawiną, gruszkami i orzechami pekan dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 53 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Magazyn