Steki z sosem Balsamiczno-musztardowym

Steki z sosem Balsamiczno-musztardowym
Steki z sosem Balsamiczno-musztardowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.49 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 539 kalorii, 46g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest idealny do valentin day. Jeśli masz ocet balsamiczny, steki strip, musztarda dijon i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klon-Musztarda-Glazurowane Steki Balsamiczne Z Serem Pleśniowym-Pecan Confetti, Steki z szynki w sosie wiśniowo-balsamicznym, oraz Steki z żubra w sosie Figowo-balsamicznym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn