Steki z polędwicy z sosem żurawinowo-portowym i serem Gorgonzola

Steki z polędwicy z sosem żurawinowo-portowym i serem Gorgonzola
Steki z polędwicy z sosem żurawinowo-portowym i serem Gorgonzola to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.95 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 55 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, masło, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szaszłyki z polędwicy wołowej z żurawinową porcją pieprzu i gorgonzolą, Gorgonzola-polędwica wołowa nadziewana sosem z Porto, oraz Steki z polędwicy wołowej z redukcją Porto i serem pleśniowym.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn