Steki z halibuta z kolendrą i miętą

Steki z halibuta z kolendrą i miętą
Steki z halibuta z kolendrą i miętą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 6,23 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz Serrano chile pieprz, steki halibut, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Steki z halibuta z salsą Papaya Mint, Halibut z pikantną miętą-chutney z kolendry, oraz Steki Z Halibuta.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w robocie kuchennym i pulsuj, aż utworzy się gładka pasta, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wytnij 4 (12 x 12 cali) kawałki wytrzymałej folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Umieść 1 stek z halibuta na środku każdego z nich; rozłóż każdy stek z 1 łyżką mieszanki kolendry. Top steki równomiernie z plasterkami cytryny. Fold folia do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z HalibutaSteki Z Halibuta
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Umieścić opakowania foliowe na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Serwuj piwa w stylu Saison z Belgii (takie jak Saison Dupont) lub podobny francuski styl bire de garde (takie jak Jenlain z Brasserie Duyck). Ich ziemiste, ziołowe właściwości ładnie komponują się z kolendrą i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn