Steki Z Filetu Ze Strusia Z Masłem Cafe De Paris
Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 949 kalorii, 3G białka, oraz 102g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sardelę, brandy, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce (do grilla) z masłem Cafe De Paris, Filet ze strusia/wołowiny faszerowany Krabem z sosem pieprzowym, oraz JJ ' s Boulangerie Pan Bagnat Sandwich - w Las Vegas można skosztować Paryża w hotelu Paris.
Instrukcje
Masło wyjąć z lodówki na 30 minut przed użyciem.Ubij masło, aż będzie bardzo miękkie i napowietrzone.
Wszystkie pozostałe składniki (z wyjątkiem masła) połączyć w robocie kuchennym i proces aż dobrze puree.
Dodać Puree do masła i dobrze połączyć.Na papierze do pieczenia lub folii spożywczej, masło zwijamy w kłodę o średnicy około 4-5 cm, skręcamy końce, aby się uszczelnić, Jeśli używam papieru do pieczenia, używam gumek, aby masło miało kształt.
Wstawić do zamrażalnika, aż się ustawi, wyjąć pokrojone w plasterki i położyć na wierzchu mięsa, albo zostawić tak, jak ciepło z mięsa stopi go. Lubię umieścić moje mięso pod grillem i roztopić masło na lekko zabarwiony.Pamiętaj.Jeśli nie będzie przy użyciu masła wszystkie na raz będzie chciał, aby kilka dzienników, dzięki czemu można zamrozić oddzielnie i wyjąć w razie potrzeby.
Wyjąć z zamrażarki na kilka godzin przed potrzebą i przenieść do lodówki. W ten sposób masło łatwo rozpuści się pod grillem.Dla strusia.Steki doprawiamy lekko solą i pieprzem.
Dodaj steki do gorącej patelni i zapiekać z każdej strony. Albo zakończyć gotowanie na patelni lub pod grillem 4-5 minut z boku na średnio rzadkie / średnie lub do ugotowania zgodnie z życzeniem.Uwaga: Mięso strusie nie powinno być rozgotowane, ponieważ jest bardzo chude i stanie się dość twarde.
Wyjąć z piekarnika lub patelni i pozostawić na 5 minut. Pokroić steki na około 5-6 plastrów każdy stek miejsce w piecu dowód patelni, umieścić kawałek masła na górze i grill o 4 cali od ciepła, aż masło ma melted.To podawać układać strusia na talerzu polać masłem. Podałam to danie ze świeżymi warzywami z sosem holenderskim i pojedynczym pieczonym ziemniakiem dauphinoise.