Steki Z Chili Z Rib-Eye

Steki Z Chili Z Rib-Eye
Steki z chili-otarte Rib-Eye to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 81g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 875 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.43 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pico de gallo, cukier, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Steki z chili i kawy, Steki Z Chili I Salsa, oraz Steki Chili-Espresso z ciepłym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki wymieszać w naczyniu z ciasta. Steki posmarować mieszanką przypraw i przenieść do innego dania. Przykryć; schłodzić co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
2
Rozpylać Stojaki na grilla z nieprzywierającym sprayem; przygotować grilla (średnie ciepło). Steki z grilla do pożądanej doneness, przesuwając i obracając od czasu do czasu, aby zapobiec chili pocierać od spalania, o 20 minut dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Papryka ChiliPapryka Chili
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Steki podawać z pico de gallo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
StekStek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn