Steki Prime Rib-Eye z musztardową skórką z parmezanu
Steki Prime Rib-Eye z musztardowym parmezanem wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Na 4,08 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 672 kalorie, 36g białka, oraz 57 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól i pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki Prime Rib-eye z musztardową skórką z parmezanu, Brukselka z wędzonym boczkiem w kremie musztardowym z polewą Parmezanową, oraz Steki Prime Rib Eye z pikantnym sosem wołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na rozgrzanej patelni saute na średnim ogniu, patelnia piecze czosnek na oliwie z oliwek, rzucając tylko raz. Pozostawić do brązowienia na około 5 do 10 minut.
Goździki odsączyć przez sitko. Pozostawić do ostygnięcia przed zacieraniem z grubsza widelcem.
Dodaj tymianek do pasty czosnkowej i rozgnieść, że w, jak również. Gdy są one pasty, ale nadal grube, wymieszać w musztardzie Dijon. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. rozgrzej grill lub patelnię grillową, do wysokiej.
Funt sól i pieprz do steków na pokrycie dobrze.
Steki skropić z obu stron oliwą z oliwek.
Umieść mięso na grillu na brązowo, około 5 minut z każdej strony.
Wyjąć steki z grilla i umieścić na dużej blasze do pieczenia. Wierzch obficie przykryć czosnkowo-musztardową powłoką. Top z dużych stosów parmezanu, rozłożone na brzegach ostrożnie palcami.
Steki umieścić w piekarniku na 8 lub 9 minut.
Wyciągnij steki z piekarnika i pozostaw na kilka minut przed krojeniem.