Steki Portabella z sosem musztardowo-Szalotkowym

Steki Portabella z sosem musztardowo-Szalotkowym
Steki Portabella z sosem musztardowo-Szalotkowym to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Mieszanka estragonu, skrobi kukurydzianej, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki z sosem Szalotkowym, Steki z polędwicy wieprzowej w kremowym sosie Szalotkowo-pieczarkowym, oraz Stelaż jagnięcy z sosem musztardowo-Szalotkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłukać i odsączyć rukolę; zerwać delikatne gałązki (powinieneś mieć 1 1/2 do 2 szklanek). Posiekaj tyle pozostałej rukoli (w tym łodyg), aby zrobić 1/4 szklanki; zachowaj resztki do innych zastosowań lub Odrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
2
Przycinaj i odrzucaj łodygi grzybów, aby końce były równo z wnętrzem czapek; wypłukać Czapki i osuszyć. W małej misce wymieszać oliwę z oliwek i 1 łyżkę Worcestershire. Rozetrzyj mieszaninę równomiernie po gładkich bokach czapek grzybkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Posypać lekko obie strony solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4
Lay czapki, skrzelowej stronie w dół, na stojaku w 10-przez 15-calowy brojlerów lub patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Broil około 4 cali od ciepła, aż sok zacznie kapać z czapek grzybowych, 4 do 5 minut. Odwróć Czapki i dusić, aż sok w czapkach pęcherzyki i grzyby są elastyczne, 5 do 7 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
6
Tymczasem połączyć szalotki, ocet i estragon w 8-do 10-calowej patelni; gotować na dużym ogniu, często mieszając, aż cała ciecz odparuje, o 1 minutę. W innej małej misce, wymieszać skrobię kukurydzianą z 2 łyżki wody, aż gładka; trzepaczka w mleku, musztarda, i pozostałe 1 łyżeczka Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać do mieszaniny szalotki i mieszać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
8
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
9
Przełożyć kapsle grzybowe na talerze obiadowe. Ułożyć gałązki rukwii wzdłuż nasadek. Łyżka sosu równo na grzyby i posypać posiekaną rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn