Steki jagnięce z Szalotkowo-anchois Relish

Steki jagnięce z Szalotkowo-anchois może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 317 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, nasiona kolendry, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Spróbuj Sardela Crostini z cebulowo-rodzynkowym smakiem, Steki z sosem Szalotkowym, oraz Steki Ribeye i grzyby z ziołami, cytrusami i masłem anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni.
Dodać szalotki i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż tylko zmięknie, o 1 minutę; przenieść do małej miski. Wymieszaj 3 łyżki oliwy z oliwek i natkę pietruszki, anchois, nasiona kolendry i rozmaryn. Doprawić szalotkę solą i pieprzem.
Na tej samej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek. Steki jagnięce przyprawiamy solą i pieprzem. Gdy olej jest prawie palenie, dodać steki jagnięce i gotować na dużym ogniu, aż dobrze rumiane na dnie, o 3 protokół. Obróć steki i gotuj, aż jagnięcina będzie średnio rzadka, o 1 minutę dłużej.
Steki z jagnięciny przełożyć na półmisk, na wierzch posmakować szalotki i podawać.