Steki jagnięce z Szalotkowo-anchois Relish

Steki jagnięce z Szalotkowo-anchois Relish
Steki jagnięce z Szalotkowo-anchois może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 317 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, nasiona kolendry, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Spróbuj Sardela Crostini z cebulowo-rodzynkowym smakiem, Steki z sosem Szalotkowym, oraz Steki Ribeye i grzyby z ziołami, cytrusami i masłem anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać szalotki i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż tylko zmięknie, o 1 minutę; przenieść do małej miski. Wymieszaj 3 łyżki oliwy z oliwek i natkę pietruszki, anchois, nasiona kolendry i rozmaryn. Doprawić szalotkę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Na tej samej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek. Steki jagnięce przyprawiamy solą i pieprzem. Gdy olej jest prawie palenie, dodać steki jagnięce i gotować na dużym ogniu, aż dobrze rumiane na dnie, o 3 protokół. Obróć steki i gotuj, aż jagnięcina będzie średnio rzadka, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Steki z jagnięciny przełożyć na półmisk, na wierzch posmakować szalotki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn