Steki Balsamiczne
Steki balsamiczne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 632 kalorie, 33g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $6.98 za porcję. Mieszanka octu balsamicznego, pieprz, filet mignon steki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Steki Rib Eye Z Masłem, Steki z halibuta w maśle z kaparami, oraz Steki Balsamiczne Portobello.
Instrukcje
Wymieszać olej, ocet, musztardę, sól i pieprz w dużym, płytkim naczyniu. W razie potrzeby owinąć gałązkę rozmarynu wokół krawędzi steku i bezpiecznie związać końce sznurkiem kuchennym. Powtórz z innymi stekami.
Steki umieścić w marynacie i obrócić do płaszcza. Przykryć folią i przechowywać w lodówce 30 minut lub na noc.
Lekko pokryć czyste siatki z grilla sprayem oleju do gotowania.
Rozgrzać grill do średniej-wysokiej temperatury. Lekko posmarować cebulę i połówki pomidorów olejem.
Ułożyć cebulę na grillu, pokroić bokiem i grillować 10 minut z pokrywką do dołu. Obróć i gotuj jeszcze 5 minut; przełożyć na talerz i ogrzać.
Umieść steki na grillu i gotuj, bez obracania, 4 minuty z pokrywką w dół. Steki obrócić i ułożyć pomidory, pokroić bokiem w dół, na grillu. Gotować stek i pomidory, z pokrywką w dół, 4 protokół.
Przełożyć stek na talerze wraz z cebulą i pomidorami.