Stek z tuńczyka au Poivre z białą fasolą i sałatką z gorzkiej zieleni

Stek z tuńczyka au poivre z białą fasolą i sałatką z gorzkiej zieleni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 857 kalorii, 59G białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.16 za porcję. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka escarole, fasola cannellini, gruba sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Stek z tuńczyka au Poivre z białą fasolą i sałatką z gorzkiej zieleni, Pieczony stek z grillowanymi winogronami szampana i sałatką z gorzkiej zieleni i sera pleśniowego, oraz Pieczony Stek Z Tuńczyka Au Poivre są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Jeśli planujesz upiec czerwoną paprykę, zamiast używać kupionego w sklepie, umieść pieprz pod brojlerem, aby poczernić. Patrz metoda czerwonej papryki poniżej.
Rozgrzej dużą patelnię nonstick na dużym ogniu. Steki z tuńczyka osuszyć i doprawić odrobiną grubej soli.
Skropić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na tuńczyka i lekko płaszcz steki po obu stronach. Płaszcz 1 stronie steki z dużą ilością gruboziarnistego mielonego czarnego pieprzu. Gdy patelnia jest bardzo gorąca, dodać steki, pieprzonej stronie w dół. Sear i brązowe steki 2 minuty, a następnie włączyć, i natychmiast zmniejszyć ogień do medium. Luźno przykryć patelnię namiotem z folii aluminiowej i pozwól stekom gotować 5 minut na rzadkie, 7 minut na średnie. Steki powinny być twarde, ale trochę dać i trochę różowy powinien pozostać w centrum.
W drugiej patelni na umiarkowanym ogniu, patelnia płaszcz z oliwą z oliwek, dodać czosnek i cebulę, i saute 3 protokół zmiękczyć kawałki cebuli.
Na patelnię dodaj fasolę i posiekaną pieczoną czerwoną paprykę.
Rozgrzać fasolę przez 2 do 3 minut. Rozmaryn i natkę pietruszki wymieszać, fasolę doprawić solą i pieprzem.
Połącz escarole i radicchio w płytkim naczyniu. Zieleninę zalać sokiem z cytryny, następnie odrobiną oleju. Sałatkę doprawić grubą solą i dobrze wymieszać.
Aby służyć, ułóż porcję fasoli na talerzu obiadowym i polej stekiem z tuńczyka.
Podawać warzywa sałatkowe wzdłuż bocznej fasoli i ryb. Można to również podawać z krojonym chlebem, który został upieczony, a następnie przetarty połową ząbka czosnku.
Do pieczenia czerwonej papryki: rozgrzać brojlery do wysokiej. Podziel i posadź pieprz i umieść skórkę blisko gorącego brojlera. Poczernij Skórki pieprzu.
Przenieść pieprz do brązowej papierowej torby i uszczelnić.
Niech pepper ostygnie do obsługi. Zwęglone Skórki obrać z miąższu pieprzu.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.