Stek Z Saint Louis Pepper

Stek Z Saint Louis Pepper
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj stek z Saint Louis Pepper. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 1183 kalorie, 35g białka, oraz 105 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do bicia, brandy, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu), Steak Au Poivre: Stek Pieprzowy Z Sosem Brandy, oraz Vegan Bell Pepper Steak (Aka Pieprz Fake) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posolić obie strony filetów. Następnie naciśnij każdą stronę mocno do popękanego pieprzu, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Na dużej patelni podgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj filety na patelnię i gotuj do żądanej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wyjąć z patelni i odstawić. Uwaga: po wyjęciu z ognia filety będą nadal gotować, więc lepiej pod niż nad. 1 do 2 minut na stronę dla rzadkich (zimny czerwony środek); 3 do 4 minut na stronę dla średnio rzadkich (ciepły czerwony środek); 5 do 6 minut na stronę dla średnich (gorący różowy środek); 7 do 8 minut na stronę dla średnich studni (gorący bardzo mały różowy środek); 8 do 9 minut na stronę dla studni (gorący środek w ogóle nie Różowy).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
W tej samej patelni na średnim ogniu, dodać masło, czosnek, i szalotki i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Zdjąć z ognia i ostrożnie wlać brandy lub koniak. Alkohol jest bardzo łatwopalny, więc miej pod ręką pokrywkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
KoniakKoniak
7
Umieść patelnię z powrotem na kuchence na średnim lub średnim ogniu i dodaj ciężką śmietanę. Gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Ubić miód i musztardę. W razie potrzeby dostosuj przyprawę solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Talerz filety, zakończyć sosem, i cieszyć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Podawać z ulubioną skrobią i warzywami. Na szczycie rzeki serwujemy z pieczonym czosnkiem puree ziemniaczanym i smażonymi świeżymi warzywami w sezonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
SkrobiaSkrobia
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn