Stek Z Saint Louis Pepper
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj stek z Saint Louis Pepper. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 1183 kalorie, 35g białka, oraz 105 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do bicia, brandy, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu), Steak Au Poivre: Stek Pieprzowy Z Sosem Brandy, oraz Vegan Bell Pepper Steak (Aka Pieprz Fake) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posolić obie strony filetów. Następnie naciśnij każdą stronę mocno do popękanego pieprzu, aby pokryć.
Na dużej patelni podgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu.
Dodaj filety na patelnię i gotuj do żądanej temperatury.
Wyjąć z patelni i odstawić. Uwaga: po wyjęciu z ognia filety będą nadal gotować, więc lepiej pod niż nad. 1 do 2 minut na stronę dla rzadkich (zimny czerwony środek); 3 do 4 minut na stronę dla średnio rzadkich (ciepły czerwony środek); 5 do 6 minut na stronę dla średnich (gorący różowy środek); 7 do 8 minut na stronę dla średnich studni (gorący bardzo mały różowy środek); 8 do 9 minut na stronę dla studni (gorący środek w ogóle nie Różowy).
W tej samej patelni na średnim ogniu, dodać masło, czosnek, i szalotki i gotować na złoty kolor.
Zdjąć z ognia i ostrożnie wlać brandy lub koniak. Alkohol jest bardzo łatwopalny, więc miej pod ręką pokrywkę.
Umieść patelnię z powrotem na kuchence na średnim lub średnim ogniu i dodaj ciężką śmietanę. Gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 6 do 8 protokół.
Ubić miód i musztardę. W razie potrzeby dostosuj przyprawę solą.
Talerz filety, zakończyć sosem, i cieszyć się.
Podawać z ulubioną skrobią i warzywami. Na szczycie rzeki serwujemy z pieczonym czosnkiem puree ziemniaczanym i smażonymi świeżymi warzywami w sezonie.