Stek z pieczarkami Merlot i cebulą perłową na tostach Polenta

Stek z pieczarkami Merlot i cebulą perłową na tostach Polenta
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Stek Flank z pieczarkami Merlot i cebulą perłową na tosty Polenta może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, cremini grzyby, przyprawione, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek z pieczarek i cebuli, Kanapki z grillowanym stekiem z karmelizowaną cebulą i pieczarkami, oraz Stek Rozmarynowo-Merlotowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej patelnię grillową lub patelnię w sprayu do gotowania i ustaw na średnim ogniu, aby podgrzać. Przyprawić obie strony steków z flanki solą, czarnym pieprzem, czosnkiem w proszku i cebulą w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Stek Z FlankiStek Z Flanki
RamięRamię
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Umieść steki na gorącej patelni i gotuj 5 minut na stronę dla średniego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Niech steki odpocząć 10 minut przed krojenia w poprzek na 1/4-calowe grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
4
Podczas gotowania steków, doprawić obie strony polenty solą i czarnym pieprzem. Ułóż plastry obok steku na ostatnie kilka minut gotowania; gotowanie plastry 1 do 2 minut na stronę, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
5
Podczas gotowania stek i polenta, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
6
Dodać cebulę perłową i gotować 3 protokół, aż złoty kolor brązowy mieszając łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
7
Dodać grzyby i gotować 3 minuty, aż grzyby zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
Dodać tymianek i gotować 1 minutę, aż pachną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Dodać wino i doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu, przez 5 minut, aż sos zmniejszy się do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Podawać połowę steku na tosty polenta plastry z całej mieszanki cebula-grzyby łyżką na górze. Rezerwuj pozostały stek na kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W42 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn