Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj stek z wieszaka z pieczarkami i sosem z czerwonego wina. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $5.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 637 kalorii, 39g białka, oraz 47 g tłuszczu. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz grubo popękany pieprz, estragon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Stek Z Pieczarkami I Sosem Z Czerwonego Wina, Stek z czerwonego wina i granatu z cebulą Cipollini, oraz Stek z cebulą, pieczarkami i ziemniakami.
Instrukcje
1
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej ciężkiej patelni overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać grzyby; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będą miękkie i złociste,około 7 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Pieprz
3
Przełożyć do miski; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Roztopić 1 łyżka masła z pozostałych 1 łyżka stołowaolej w tej samej patelni na średnim ogniu. Doprawić solą i popękanym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany Pieprz
Masło
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Addsteak, czosnek, i rozmaryn na patelni. Gotować około 3 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Przełożyć na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
7
Pozwól odpocząć podczas przygotowywania sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
8
Wyrzucić czosnek i rozmaryn z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu.
10
Dodać wino; gotować, mieszając bity, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 3 protokół. Odcedź; zwróć płyn toskillet. Wymieszać w magazynie; doprowadzić do wrzenia. Simmeruntil zredukowany do 1/2 szklanki, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Wino
11
Usuń z ciepła;
12
Ubij 3 łyżki masła.Wymieszać z grzybami i 1 łyżką estragonu.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Estragon
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
13
Łyżka mieszanki grzybowej na talerze.Stek cienko pokroić; podawać na pieczarkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Stek
14
Dekoruj pozostałą 1 łyżką estragonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon
15
W porcji: 512 kalorii, 41 gramów tłuszczu, 4 gramy węglowodanów
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.