Stek z papryką z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini

Stek z pieprzem z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 41 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, liści rozmarynu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czosnkowo-pieprzowy Schab pieczony jagnięcy z pomidorowym Haszem podany na Crostini, Stek I Papryka W Sosie Chrzanowo-Czosnkowym Różanym, oraz Grillowany stek Porterhouse z kremem chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz czosnek, gorące płatki czerwonej papryki, ziarna pieprzu, rozmaryn i oliwę z oliwek w worku Zip-loc.
Dodać wołowinę, zalać marynatą. Wycisnąć całe powietrze z worka, aby wołowina była otoczona marynatą i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Rozgrzej grill lub brojlery przez 15 do 20 minut.
Posyp stek solą i grillem lub grillem do rzadkiego lub średnio rzadkiego, w zależności od preferencji.
Czas gotowania zależy od grubości i temperatury wołowiny, więc naciśnij na stek palcem, a jeśli nadal czuje się całkowicie surowy w środku, daj mu trochę dłużej.
Jest to jedna z rzeczy, które kucharze po prostu trzeba wyczuć i nauczyć się czytać milczące znaki. Lepiej pod niż rozgotowane, więc sprawdzaj często, a jeśli palec cię pokona, pokrój stek nożem i zobacz.
Niech stek odpocznie przez co najmniej godzinę, aby soki z powrotem do mięsa, a następnie pokroić w krótkie, bardzo cienkie plastry. (Najlepszym nożem do krojenia jest nóż do chleba z falistymi, a nie spiczastymi zębami, który niesamowicie dobrze przecina wołowinę.)
Podawać na grillowanym czosnku Crostini.
Na każdym kawałku chleba ułożyć kilka ogolonych kromek wołowiny, na wierzchu ostrą kropką śmietany chrzanowej, rozsypać mieloną natką włoskiej pietruszki i odrobiną koszernej soli.
Serena, Jedzenie I Historie