Stek Z Papryki Pomarańczowej

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj steku z papryki pomarańczowej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, zieloną cebulę, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Stek z papryką w sosie Truskawkowym Zinfandel i pomarańczowo-musztardowym Aioli, Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu), oraz Steak Au Poivre: Stek Pieprzowy Z Sosem Brandy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj dressing, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, cebulę, pieprz i sól czosnkową w dużym płytkim naczyniu, aż do dobrze wymieszanego.
Wyjąć 1/4 szklanki mieszaniny opatrunkowej; odstawić do późniejszego użycia.
Dodaj stek do pozostałej mieszaniny dressing; włączyć równomiernie płaszcz z obu stron. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do marynowania.
Stek odsączyć; wyrzucić marynatę.
Umieścić stek na stojaku brojlerów patelni. Broil, 2 do 3 cali od źródła ciepła, 8 min. z każdej strony dla średniej doneness (160F).
Stek pokroić na 8 kawałków.
Podawać z zastrzeżoną mieszanką opatrunkową 1/4 szklanki.