Stek z masłem z sera pleśniowego

Stek z masłem z sera pleśniowego
Stek z masłem z sera pleśniowego to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 78g białka, 106g tłuszczu, oraz w sumie 1284 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 7,28 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jeśli masz ser, masło, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z Food.com ma 40 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Stek z masłem z niebieskiego sera i sałatką z selera, Jak grillujemy stek PLUS ser Niebieski masło orzechowe, oraz Stek w stylu Chicago z masłem z sera pleśniowego.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia30
Magazyn