Stek Z Grilla
Grillowany stek zajmuje około 2 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 12g tłuszczu i w sumie 176 kalorii. Za 1,27 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 13. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś steki z polędwicy wołowej, mieszankę przypraw do steków, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 67 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Wieprzowina Z Grilla, Barbequed Tofu, oraz Barbequed Tofu.
Instrukcje
Umieść olej i przyprawę do steków na wystarczająco dużym półmisku, aby pomieścić steki. Dobrze posmaruj stek olejem i przyprawami.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu, aby uzyskać wysoką temperaturę i lekko ruszt olejowy
Grilluj steki na dużym ogniu do pożądanego wysmażenia.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje najlepsze typy steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Hartford Court Russian River Pinot Noir (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
![Hartford Court Russian River Pinot Noir (pół butelki)]()
Hartford Court Russian River Pinot Noir (pół butelki)
Po aromatach czarnej wiśni, ziela angielskiego, czarnej porzeczki i gliny następują smaki dzikich malin, ciemnych jagód i kruszonej mineralności skalnej. Po gęstym wejściu następuje słodki i soczysty dotyk ust, wsparty kwasowością, jedwabistymi taninami i subtelnym ziemistym wykończeniem.