Stek z Five-Spice Rub I Chile Relish
Stek z Five-Spice Rub I Chile Relish jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 186 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pomarańczowej papryki, kolendry, stek flanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany Stek Z Chile Spice Rub, Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish, oraz Stek Flank z melonowym smakiem.
Instrukcje
Aby przygotować smak, pokroić Chille i paprykę na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i membrany.
Połówki, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 15 minut. Obrać i posiekać.
Połączyć chiles, papryka, a następnie 6 składników (przez czosnek) w małej misce; wrzucić dobrze. Odstawić.
Aby przygotować stek, połącz cukier i kolejne 4 składniki (przez imbir) w małej misce.
Stek posypać mieszanką cukru.
Umieść stek na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek pokroić na cienkie plasterki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.