Stek Z Czarnego Pieprzu

Stek z czarnego pieprzu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 562 kalorie, 24g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu przyprawowego maggi, wino ryżowe, sos ostrygowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 128 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu), Stek z sosem z czarnego pieprzu, oraz Stek Z Polędwicy Z Czarnego Pieprzu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marynować wołowinę ze wszystkimi składnikami marynaty, około 15 minut.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w woku lub patelni na dużym ogniu.Stir-smażyć wołowinę, aż wołowina jest rumiane na zewnątrz, ale nadal pinkinside. Talerz i odstawić na bok.
Podgrzać pozostały olej w woku lub patelni na dużym ogniu. Podsmaż czosnek i imbir, aż będą aromatyczne, a następnie dodaj zielony dzwonek, czerwoną paprykę, cebulę i czarny pieprz. Smażyć, aż poczujesz zapach składników w woku.
Przenieść wołowinę z powrotem do wok lub patelni. Smażyć, aż beef jest gotowane przez i środek mięsa nie jest już różowy, ok. 1-2 minut. Danie i podawać od razu z ryżem na parze.