Stek z boczku z kolendrą, boczniakami wędzonymi i tymiankowym brązowym masłem

Stek z boczku z kolendrą, boczniakami wędzonymi i tymiankowym brązowym masłem
Stek z boczku z kolendrą, wędzonymi boczniakami i tymiankowym brązowym masłem wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 762 kalorie. Na 5,67 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jest idealny do valentin day. Jeśli masz zmielony anyż Gwiaździsty, bekon z płyty, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Stek z boczku z kolendrą, boczniakami wędzonymi i tymiankowym brązowym masłem, New York Strip Steak z Brandowanymi grzybami i świeżym tymiankiem, oraz New York Strip Steak Z Brandowanymi Grzybami I Świeżym Tymiankiem.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Chiński kosz na parowiec i metalowy stojak chłodzący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
W małej misce, połączyć anyż gwiazda, goździki, i czarny pieprz. Każdy kawałek boczku posmarować przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
4
Rozgrzać duży, bezpieczny w piekarniku patelni saute na małym ogniu, aż do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
5
Dodać przyprawiony boczek i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
6
Przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika i gotować przez kolejne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
7
Umieść dużą patelnię saute na płycie kuchennej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
8
Dodaj kolendrę do patelni, a następnie umieść metalowy stojak chłodzący na patelni. Rozsypać grzyby w koszu na parowiec i umieścić kosz na górze regału chłodzącego. Przykryj saute pan, stojak chłodzący i kosz na parowiec folią aluminiową. Włącz palnik na małym ogniu i pozostaw grzyby do palenia przez 10 minut. Ostrożnie wyjmij kosz na parowiec i metalowy stojak z patelni. Wyrzuć kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
9
Umieść patelnię na średnim ogniu, dodaj 1 łyżkę masła i wędzone grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
10
Podsmażyć grzyby, aż chrupiące, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
11
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
12
Wyjmij grzyby z patelni, a na tej samej patelni dodaj 1 patyk masła. Roztopić masło na średnim ogniu, aż piana opadnie i masło po prostu zaczyna się brązowy. Wymieszać z tymiankiem i gotować, mieszając, aż masło będzie złoty kolor. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
13
Wyjąć steki z boczku z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
14
Wlać rumiane masło na steki i podawać każdy z grzybami na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn