Stek z boczku z kolendrą, boczniakami wędzonymi i tymiankowym brązowym masłem

Stek z boczku z kolendrą, wędzonymi boczniakami i tymiankowym brązowym masłem wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 762 kalorie. Na 5,67 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jest idealny do valentin day. Jeśli masz zmielony anyż Gwiaździsty, bekon z płyty, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Stek z boczku z kolendrą, boczniakami wędzonymi i tymiankowym brązowym masłem, New York Strip Steak z Brandowanymi grzybami i świeżym tymiankiem, oraz New York Strip Steak Z Brandowanymi Grzybami I Świeżym Tymiankiem.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Chiński kosz na parowiec i metalowy stojak chłodzący.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
W małej misce, połączyć anyż gwiazda, goździki, i czarny pieprz. Każdy kawałek boczku posmarować przyprawami.
Rozgrzać duży, bezpieczny w piekarniku patelni saute na małym ogniu, aż do gorąca.
Dodać przyprawiony boczek i gotować przez 10 minut.
Przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika i gotować przez kolejne 10 minut.
Umieść dużą patelnię saute na płycie kuchennej.
Dodaj kolendrę do patelni, a następnie umieść metalowy stojak chłodzący na patelni. Rozsypać grzyby w koszu na parowiec i umieścić kosz na górze regału chłodzącego. Przykryj saute pan, stojak chłodzący i kosz na parowiec folią aluminiową. Włącz palnik na małym ogniu i pozostaw grzyby do palenia przez 10 minut. Ostrożnie wyjmij kosz na parowiec i metalowy stojak z patelni. Wyrzuć kolendrę.
Umieść patelnię na średnim ogniu, dodaj 1 łyżkę masła i wędzone grzyby.
Podsmażyć grzyby, aż chrupiące, o 6 do 8 protokół.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Wyjmij grzyby z patelni, a na tej samej patelni dodaj 1 patyk masła. Roztopić masło na średnim ogniu, aż piana opadnie i masło po prostu zaczyna się brązowy. Wymieszać z tymiankiem i gotować, mieszając, aż masło będzie złoty kolor. Doprawić solą i pieprzem.
Wyjąć steki z boczku z piekarnika.
Wlać rumiane masło na steki i podawać każdy z grzybami na boku.