Stek Tacos z awokado Salsan jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 28g białka, oraz 25 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, stek z flanki wołowiny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Tacos Z Salsą Z Awokado, Grillowane Tacos z salsą z awokado, oraz Grillowane Tacos Z Salsą Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wycisnąć limonki do miarki; zarezerwować 1 łyżkę soku do salsy. W wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności wymieszaj pozostały sok z limonki (około 1/4 szklanki), kminek, 1/4 łyżeczki soli, pieprz i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Czosnek
Pieprz
Kminek
Sok
Wapno
Zęby Przyrodzenia
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Torby Ziploc
2
Dodaj wołowinę; seal worek i włączyć do płaszcza wołowiny. Przechowywać w lodówce 1 godzinę marynować, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
3
Tymczasem w średniej misce wymieszać pomidory, cebulę, awokado, 1 łyżkę soku z limonki i 1/8 łyżeczki soli; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Pomidor
Awokado
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Usunąć wołowinę z marynaty; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Wołowina
6
Umieścić wołowinę na stelażu w patelni brojlerów. Broil z góry 4 do 6 cali od ciepła 10 do 15 minut lub do pożądanej doneness, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
7
Odstawić 5 minut.
8
Pokroić po przekątnej na bardzo cienkie plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna
9
Ciepłe tortille zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Podziel paski steków między tortille; top każdy z około 1/4 szklanki salsy awokado; złożyć na pół.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.