Stek Tacos z salsą z awokado
Stek Tacos z awokado Salsan jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 28g białka, oraz 25 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, stek z flanki wołowiny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Tacos Z Salsą Z Awokado, Grillowane Tacos z salsą z awokado, oraz Grillowane Tacos Z Salsą Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wycisnąć limonki do miarki; zarezerwować 1 łyżkę soku do salsy. W wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności wymieszaj pozostały sok z limonki (około 1/4 szklanki), kminek, 1/4 łyżeczki soli, pieprz i czosnek.
Dodaj wołowinę; seal worek i włączyć do płaszcza wołowiny. Przechowywać w lodówce 1 godzinę marynować, obracając od czasu do czasu.
Tymczasem w średniej misce wymieszać pomidory, cebulę, awokado, 1 łyżkę soku z limonki i 1/8 łyżeczki soli; wymieszać.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Usunąć wołowinę z marynaty; wyrzucić marynatę.
Umieścić wołowinę na stelażu w patelni brojlerów. Broil z góry 4 do 6 cali od ciepła 10 do 15 minut lub do pożądanej doneness, obracając raz.
Pokroić po przekątnej na bardzo cienkie plastry.
Ciepłe tortille zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Podziel paski steków między tortille; top każdy z około 1/4 szklanki salsy awokado; złożyć na pół.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka
Kalifornijska "Super Tuscan" z Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot to pełnowartościowa przejażdżka dla zmysłów. Skoncentrowany aromat malin i jeżyn z dodatkiem tytoniu i przypraw nadaje tej mieszance ciepły, odważny nos. Maliny i espresso na podniebieniu są zrównoważone pełnymi taninami i zaokrąglone nutami pieprzu i wanilii ze słodkim jagodowym wykończeniem.