Stek rozmarynowy z salsą figową
Stek z rozmarynu z Salsanem figowym to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.47 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, ser gorgonzola, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Rozmarynowo-Merlotowy, Grillowany Stek Z Rozmarynem, oraz Grillowany stek z rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki i 1 łyżkę. oliwa z oliwek. Natrzeć na stek; przykryć i schłodzić 30 minut do 4 godzin.
Rozgrzej grill do 400 do 450 (wysoka) ciepła. Wymieszać figi, kolejne 3 składniki i pozostałe 2 łyżki. olej.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Stek z grilla, przykryty pokrywką z grilla, 5 minut z każdej strony lub w pożądanym stopniu.
Stek pokroić po przekątnej na cienkie paski i ułożyć na półmisku. Łyżka salsy figowej nad stekiem i posypać gorgonzolą.