Stek Hibachi
Stek Hibachi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cukinia, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Stek Hibachi, Retro SOS Hibachi fo stek, oraz Sos Imbirowy Hibachi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu i dodaj połowę oleju. Gdy olej jest gorący, dodać warzywa i smażyć, aż warzywa są prawie gotowe, o 5 protokół. Podczas gotowania warzyw, podgrzać drugą patelnię na dużym ogniu i dodać pozostały olej.
Stek pokroić w drobną kostkę i smażyć, aż rumiane ze wszystkich stron, o 4 do 5 protokół.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu. Oddziel owijki z jajkiem na 2 stosy.
Zwiń każdy stos w kłódkę. Kłodę pokroić w cienkie paski o grubości około 1/4 cala i oddzielić je do poszczególnych makaronów. Połowę makaronu włożyć do wrzącej wody i gotować przez 3 minuty.
Odcedzić i dodać do miski lub półmiska. (Zarezerwować Pozostałe makaron do rundy Online 2 przepis, japoński makaron miski.)
W małej misce połączyć sos sojowy, ocet, czosnek, i skrobia kukurydziana i odstawić.
Dodaj stek, wraz z nagromadzonymi sokami, na patelnię z warzywami. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej do warzyw i gotować, aż sos zgęstnieje, o 2 do 3 protokół. Wymieszać z masłem. (Rezerwa 2 filiżanki do rundy Online 2 przepis, japoński makaron miski).
Top gotowanego makaronu z mieszaniną stek i warzyw i służyć.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.