Stek Faszerowany Flatiron

Faszerowany stek Flatiron może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka śliwek, gęsty chleb pullman, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnie Warzywa Ze Stekiem Flatiron, Stek po japońsku Flatiron, oraz Grillowany stek Flatiron z prażoną przyprawą Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połóż chleb na dużej blasze do pieczenia i posmaruj oliwą z oliwek.
Piec około 20 minut, aż bardzo chrupiące i złociste.
Ochłoń. Przerwij toasty i przenieś do robota kuchennego. Proces do grubych okruchów.
W dużej szklanej miarce przykryj śliwki 1/2 szklanki wina. Kuchenka mikrofalowa O Dużej Mocy przez 1 minutę lub do miękkości śliwek.
Śliwki pokroić na 1/2 cala kawałki i przenieść do dużej miski wraz z moczenia wina.
Na dużej, głębokiej patelni żaroodpornej rozgrzej 1 łyżeczkę oliwy z oliwek.
Dodać jedną trzecią pancetta i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 7 protokół. Z rowkiem łyżką, dodać pancetta do śliwek.
Dodaj czosnek na patelni i gotować na małym ogniu przez 1 minutę. Zeskrobać czosnek do miski.
Dodać bułkę tartą, kasztany, posiekany rozmaryn, pecorino i cayenne i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z jajkami.
Steki położyć na powierzchni roboczej i doprawić obie strony solą i pieprzem. Połowę farszu przecisnąć na każdym steku.
Zwinąć steki wzdłuż i związać w odstępach 2-calowych sznurkiem kuchennym.
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni, aż się połysk.
Dodaj steki i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na całym, o 8 protokół. Obróć stronę szwu steki w dół.
Dodaj pozostałe 3/4 szklanki wina i pancetta na patelni wraz z bulionem, gałązki rozmarynu i szalotki; doprowadzić do wrzenia.
Przenieś patelnię do piekarnika i dusić steki przez około 25 minut, obracając raz, aż termometr włożony do steków rejestruje 130 dla średnio rzadkiego do średniego mięsa.
Przenieś steki na deskę do rzeźbienia, aby odpocząć przez 5 minut.
Mąkę ubić na patelni i dusić na umiarkowanie wysokim ogniu, ubijając kilka razy, aż sos zgęstnieje i lekko się zmniejszy, około 3 minut. Odcedzić sos do małego rondla, naciskając na ciała stałe. Doprawić solą i pieprzem i utrzymać SOS ciepły.
Rozwiąż steki i pokroić w poprzek 1/4 cala grubości.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Merlot]()
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.