Steak Diane
Jeśli 83 grosze za porcję spada twój budżet, stek Diane może być ogromny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki, pietruszkę z płaskim liściem, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Steak Diane, Steak Diane, oraz Steak Diane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło i olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż piana ustąpi. Tymczasem steki pat osuszyć i posypać obie strony 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu (łącznie). Gotować steki, obracając raz, aż rumiane i średnio rzadkie, 6 do 8 minut w sumie.
Podczas gotowania steki, wymieszać zupę w puszce, a następnie przenieść 2/3 szklanki do blendera (reszta rezerwy do innego użycia) i blendować do bardzo gładkiej, o 2 protokół.
Przenieść steki do deski do krojenia i odstawić, luźno pokryte, 10 minut. Tymczasem, wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z patelni i gotować szalotki na średnim ogniu, mieszając, aż zmiękną. Wymieszać zmiksowaną zupę wraz z pozostałymi składnikami i sokami z mięsa i doprowadzić do wrzenia. Łyżka trochę sosu na steki i podawać resztę na boku.