Steki osuszyć i doprawić obie strony koszerną solą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Grubo zmiażdżyć ziarna pieprzu w szczelnym plastikowym worku z pounder mięsa lub dno ciężkiej patelni, a następnie naciśnij pieprz równomiernie na obu stronach steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3
Rozgrzać 12-calową patelnię ciężką (najlepiej żeliwną) na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, o 3 protokół, następnie dodać olej, wirowanie patelni,i smażyć steki w 2 partiach, obracając się raz, o 6 protokół na partię średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
8 (U-12) Krewetek
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Wylać tłuszcz z patelni, następnie dodać szalotki i połowę masła (2 łyżki stołowe)do patelni i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, aż szalotki są dobrze rumiane na całym, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Dodaj koniak (zachowaj ostrożność; może się zapalić) i gotuj, mieszając, aż płyn zmniejszy się do szkliwa, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)