Steki osuszyć i doprawić obie strony koszerną solą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Grubo zmiażdżyć ziarna pieprzu w szczelnym plastikowym worku z pounder mięsa lub dno ciężkiej patelni, a następnie naciśnij pieprz równomiernie na obu stronach steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Rozgrzać 12-calową patelnię ciężką (najlepiej żeliwną) na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, o 3 protokół, następnie dodać olej, wirowanie patelni,i smażyć steki w 2 partiach, obracając się raz, o 6 protokół na partię średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przelej steki jako gotowane na żaroodporny talerz i utrzymaj ciepło w piekarniku podczas robienia sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wylać tłuszcz z patelni, następnie dodać szalotki i połowę masła (2 łyżki stołowe)do patelni i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, aż szalotki są dobrze rumiane na całym, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
6
Dodaj koniak (zachowaj ostrożność; może się zapalić) i gotuj, mieszając, aż płyn zmniejszy się do szkliwa, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj śmietanę i wszelkie soki mięsne zgromadzone na półmisku i gotować sos, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o połowę, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koniak
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Dodaj pozostałe 2 łyżki masła i gotować na małym ogniu, patelnia wirowanie, aż masło jest włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby Umożliwić
9
SOS podawać ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Serve sauce with steaks.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę