Steki osuszyć i doprawić obie strony koszerną solą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Grubo zmiażdżyć ziarna pieprzu w szczelnym plastikowym worku z pounder mięsa lub dno ciężkiej patelni, a następnie naciśnij pieprz równomiernie na obu stronach steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
3
Rozgrzać 12-calową patelnię ciężką (najlepiej żeliwną) na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, o 3 protokół, następnie dodać olej, wirowanie patelni,i smażyć steki w 2 partiach, obracając się raz, o 6 protokół na partię średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Smażone Krewetki, Obrane
4
Przelej steki jako gotowane na żaroodporny talerz i utrzymaj ciepło w piekarniku podczas robienia sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Wylać tłuszcz z patelni, następnie dodać szalotki i połowę masła (2 łyżki stołowe)do patelni i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, aż szalotki są dobrze rumiane na całym, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Dodaj koniak (zachowaj ostrożność; może się zapalić) i gotuj, mieszając, aż płyn zmniejszy się do szkliwa, 2 do 3 minut.