Starta marchewka z dressingiem Kminkowo-pomarańczowym

Starta marchewka z dressingiem Kminkowo-pomarańczowym
Starta marchewka z dressingiem Kminkowo-pomarańczowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 24 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mielonego kminku, kolendry, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z tartych brokułów z marchewką, jabłkami i ciepłym sosem z boczku, Marchew Benoît z kminkiem i pomarańczą, oraz Marchewka Glazurowana z kminkiem i pomarańczą.

Instrukcje

1
Umieść kminek na małej patelni. Gotować na średnim ogniu 2 minut lub do tosty i pachnące, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Połącz kminek i pozostałe składniki w misce. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn