Staromodny Apple Crisp
Old - Fashioned Apple Crisp to deser, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką zmielone ziele angielskie, cierpkie jabłka, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Staromodny Apple Crisp, Old Fashioned Apple Crisp, oraz Staromodny Apple Crisp.
Instrukcje
Umieść jabłka w natłuszczonym 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia. W małej misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę, owies, cynamon i ziele angielskie; pokroić na maśle, aż się kruszy.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do miękkości jabłek.
W razie potrzeby podawaj na ciepło z lodami.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na chrupiące. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "