Staromodny Ajerkoniak

Staromodny Ajerkoniak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj staromodny ajerkoniak. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka złotego rumu, cukru, dekoracji: nutnemg i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Staromodny Ajerkoniak, Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, oraz Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubijaj jajka, aż będą lekkie i spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
2
Dodać cukier AMD sól. bicie aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SólSól
3
Połącz mieszaninę jaj i 2 szklanki lekkiej śmietany w dużym rondlu. Stale mieszając, gotuj na małym ogniu, aż mieszanina pokryje tył metalowej łyżki i osiągnie 160 na termometrze cukierkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny KremJasny Krem
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia.
5
Wymieszaj pozostałą śmietanę, dodaj rum lub ekstrakt i wodę. Chill kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny KremJasny Krem
EkstraktEkstrakt
WodaWoda
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6
Przed podaniem posypać gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
7
Dekoruj cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn