Stalowe Płatki Owsiane Orzechowe Ciasteczka
Stalowe ciasteczka owsiane orzechowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 22. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii, ściśle brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasteczka owsiane pełnoziarniste "stalowe", Stalowe Płatki Owsiane Scotchies Cookies, oraz Ciasteczka Owsiane Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon i ustawić aside.In dużą miskę do miksowania, ubić masło, aż będzie kremowe.
Dodać wszystkie cukry i wymieszać tylko do wymieszania, następnie dodać jajko i wanilię i mieszać aż włączone.
Dodać mieszankę mąki ręcznie lub za pomocą najniższej prędkości miksera stojącego. Wymieszać z owsem, rodzynkami i orzechami.Używając obficie czubatej łyżki stołowej, Zbierz około 20 do 22 dużych kulek ciasta i ułóż je na blasze ciastek lub dwóch talerzach obok siebie-nie musisz się martwić o odstępy. Przykryć folią i schłodzić przez kilka godzin lub przez noc. Tekstura poprawia się, jeśli dłużej schładzasz ciasteczka.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia dwie patelnie do pieczenia z pergaminem. W międzyczasie pozostawić ciasto do temperatury pokojowej na około 20 minut.Ułóż kulki ciasta około 3 ½ cali od siebie na blachach do pieczenia i naciśnij blaty lekko w dół.
Piec jeden arkusz na raz przez 12 do 15 minut lub aż krawędzie są brązowe i centra pojawiają się zestaw.
Ostudzić na blasze do pieczenia przez 5 minut, a następnie ostrożnie przenieść do stojaków z drutu do ostygnięcia.